Nyhed !

“Så har vi balladen”

Ny bogudgivelse

 


HIMMELBALLADE er autentiske beretninger fra et eventyrligt liv i de højere luftlag, om flyvningens magi og mangfoldige glæder – men også om nødlandinger, nedstyrtninger, og situationer, hvor der kun er få millimeter mellem liv og død.

Dieter Betz har opholdt sig mere end 20.000 timer i luften i 150 forskellige flytyper. Han har været testpilot, kunstflyver, luftkaptajn, flyveinstruktør, bushpilot og fløjet stort set alt fra Boeing passager-jet til verdens mindste svævefly. Han er stadig aktiv pilot.

Han fortæller bramfrit og farverigt – om hverdagen som fragt- og ambulancepilot i Sydamerikas jungle og lange iskolde soloflyvninger i små propelfly over Nordatlanten. Om at flyve vandflyver i Alaskas vildmark, uventede oplevelser på den Afrikanske savanne, og hvordan han ”surfer” i topmoderne svævefly, helt uden motor, på 15 kilometer høje bjergbølger over New Zealand.

Det er samtidig historien om, hvordan han som fattig dreng i efterkrigstidens Kiel, trods alle odds, realiserede sin drøm om at flyve – og hans udvikling fra frygtløs vovehals til garvet pilot.

Igennem det hele skinner kærligheden til kloden og livet – og til den mangfoldige ”flyverfamilie” fra hele verden, der elsker at opholde sig i himmelrummet

Bramfrie og farverige fortællinger om flyvningens magi og mangfoldige glæder – men også om nødlandinger, nedstyrtninger, og situationer, hvor der kun er få millimeter mellem liv og død.


Dieter Betz er fotograf, foredragsholder, globetrotter – og en af Danmarks mest erfarne piloter. Han har tidligere udgivet ni bøger, heriblandt en prisbelønnet bog om bjørne i Alaskas vildmark.


HIMMELBALLADE er autentiske beretninger fra hans liv som ambulancepilot i Sydamerikas jungle, uventede oplevelser på den Afrikanske Savanne, lange iskolde soloflyvninger i småfly over Nordatlanten og svæveflyvning på bjergbølger over New Zealands alper.


Det er samtidig historien om, hvordan han som fattig dreng, trods alle odds, realiserede sin drøm om at flyve – og hans udvikling fra frygtløs vovehals til garvet pilot.
En af de bedste livsfortællinger, der udkommer i år - og måske den bedste jeg overhovedet har læst Jens Nauntofte, journalist og udenrigs-korrespondent ved Danmarks Radio.

HIMMELBALLADE er den første bog i en trilogi af “ballader” fra himlen, fra havet og fra den faste jord.

Du kan bestille bogen ved at skrive en email, ved at klikke

Her mailto:dieterbetz@gmail.com?subject=Himmelballade mailto:dieterbetz@gmail.com?subject=Himmelballade shapeimage_2_link_0

Hvis linket ikke åbner i din mailboks, er email adressen: dieterbetz@gmail.com